Thanatos

Creative Commons -lisenssi

ISSN 2242-6280

Thanatos on Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura Ry:n julkaisema vertaisarvioitu, tieteellinen verkkolehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Ensisijaisena julkaisukielenä on suomi, mutta artikkeleita otetaan vastaan myös ruotsin ja englannin kielellä. Kielentarkistuskulut ovat kirjoittajan vastuulla.

Thanatoksella on Julkaisufoorumin luokitus 1.

Thanatos edistää kuolemantutkimuksen sisäistä vuoropuhelua tuomalla esille eri tieteenalojen näkökulmia kuolemaan ja sen tutkimiseen. Thanatos toivottaa tervetulleiksi julkaisuehdotuksia artikkeleista kirja-arvioihin, tutkimuspapereista konferenssiraportteihin ja vapaamuotoisempia kirjoituksia, kuten kolumneja ja elokuva-arvosteluja.

Thanatoksella on Tieteellisten seurain valtuuskunnan tunnus, ja se noudattaa valtuuskunnan vertaisarviointiprosessia koskettavia vaatimuksia. Thanatos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Teksteihin viitatessa tulee mainita lähteenä Thanatos sekä artikkelin URL-osoite. Thanatosta saa ladata, tulostaa ja valokopioida sekä yksityiseen että opetuskäyttöön.

Ehdotuksia Thanatoksessa julkaistaviksi artikkeleiksi, tutkimusraporteiksi, katsauksiksi, kirja-arvioiksi, väitöslektioiksi ja muiksi kuolemantutkimusta käsitteleviksi teksteiksi voi lähettää päätoimittajille: Ilona Pajari (kuolemantutkija[a]gmail.com) tai Anna Ilona Rajala (anna.i.rajala[a]tuni.fi).

VA_tunnus_tekstein_iso

Takaisin etusivulle / Back to main page